Am analizat un Credit rapid de nevoi personale. Vezi rezultatu final.

Ce banci acorda credite avantajoase rapide prin oferta de nevoi personale?

Bani cu imprumut pentru nevoi personale
Bani cu imprumut pentru nevoi personale

Pentru inceput trebuie sa precizez ca nici o banca nu ofera bani cu imprumutul fara sa ai un loc de munca. Spun aceste lucruri deoarece am primit nenumarate intrebari despre cum sa acceseze un credit daca nu munceste cu contract de munca.

 Raspunsul meu a fost de fiecare data acelas: nu vei putea accesa un credit atat timp cat nu lucrezi cu contract de munca deoarece nu poti justifica bani castigati. 

Analizarea unei banci ce acorda credite fara garantii ipotecare


Creditele pentru persoane fizice acordate rapid si cu un numar mic de documente il poti accesa cu incredere deplina de la Raiffeisen. Imi place cand aud ca aceasta banca a simplificat cu mult acordarea creditelor, fie ca accesezi un credit de consum sau un card de cumparaturi, acesta banca este printre primele banici din Romania care a eliminat adeverinta de venit din ofertele pentru nevoi personale.
Finantare urgenta fara garantii
Finantare urgenta fara garantii

Inca nu avantaj foarte important este ca nu mai trebuie sa astepti cu saptamanile aprobarea finantarii. Vei sti pe loc daca te incadrezi sa accesezi imprumutul dorit, mai exact, vei stii ce suma de bani iti poate oferi banca la veniturile pe care le ai.

Detaliile ofertei de consum fara adeverinta de venit


Se pare ca sunt printre putinele banci din Romania care iti pune la dispozitia ta un consultant bancar care te sfatuieste corect si sigur, fara sa faci compromisuri care in viitor iti va afecta bugetul si, inevitabil vei avea intarzieri de plati. Din acest motiv, banca iti punel la dispozitie un sfatuitor de incredere.

Poti avea incredere 100% in sfatuitori pusi la dispozitie de banca. Si poti accesa bani doar cu buletinul de identitate, sigur si urgent.

Dobanda avantajoasa la finantarile de consum
Dobanda avantajoasa la finantarile de consum

Cea mai avantajoasa oferta de nevoi personale oferita de Raiffeisen.


Oferta de credit cu un singur act: Actul principal si cel mai important in momentul in care doresti accesezi un imprumut rapid este buletinul de identitate. In aceste zile, cand statul se modernizeaza, evident ca se modernizeaza si creditele, deoarece acestea au accesul la baza de date abanf - doar cu acordul tau.




Un lucru important este ca nu iti trebuie nici adeverinta de venit.

Care sunt primele benefici care le ai la finantarea rapida de consum?

Avantajele si Beneficile la creditele de consum.
Avantajele si Beneficile la creditele de consum.
Beneficiile pe care banca le ofera sunt exact cea ce cauta toate persoanelel in momentul cand doreste sa acceseze un credit fara multe acte.


  • Finantarea se face doar pe baza buletinului de identitate
  • Fara factura de la utilitati
  • Fara adeverinta de salariu
  • Aprobarea se face in maxim 24 ore
  • Daca incasezi salariul prin raiffeisen ai dobanda preferentiala.


De precizat: aprobarea poate dura mai mult de 24 ore, in momentul cand bonitatea clientului nu se incadreaza cu exactitate in conditiile banci. Banca iti poate cere si alte acte suplimentare pentru finalizarea creditului.

Ce suma de bai poti primi si perioada in care se desfasoara imprumutul.

Bani cu imprumut pe o perioada lunga
Bani cu imprumut pe o perioada lunga 
Prin oferta de imprumuturi rapide pentru nevoi personale poti accesa bani cu imprumutul de pana la 15.000 euro. Poti opta pentru finantarea in euro sau lei. Perioada in care se poate desfasura imprumutul este de mini 6 luni si maxim 5 ani, in rate fixe sau variabile.

Alte avantaje suplimentare



Cateva avantaje suplimentare
Cateva avantaje suplimentare
Poti opta pentru pauza 3 luni de la plata ratelor in momentul cand doresti sa ai un respir sau intampini probleme dificile sau dece nu, sa mergi intr-o escursie.

Ai posibilitatea ca imprumutul sa fie aprobat pe loc, in functie de informatile declarate catre banca. Nou, comfirmarea cererii se face prin sms, cea mai simpla metoda prin care stii daca sa aprobat sau nu creditul.

Calcul simple al imprumutului.


Pentru un credit de 35.000 lei, pe 5 ani, rata lunara v-a fi de 722 lei, iar valoarea totala a creditului pe care trebuie sa-l inapoiezi este in jur de 43.000.

Comentarii