Urgent poti accesa un imprumut cu buletinul fara prea multe batai de cap

Imprumuturile cu actul de identitate sunt printre creditele preferate de romani cand doresc bani in cele mai rapide conditii.

Aceste institutii nebancare sunt printre cele mai populare banci din Romania si intreaga europa. La institutiile nebancare poti accesa sume mici de bani, dar si sume mari la o dobanda apropriata bancilor. Aceste institutii nu-ti cere sa depui garantii sau sa aduci coplatitor, totul functioneaza pe incredere reciproca.

Imprumutul cu buletinul pana la salariu


In cea ce urmeaza veti descoperii cateva institutii financiare ce acorda imprumut doar cu buletinul de identitate si cateva ifn-uri ce ofera finantarea doar cu fluturasul de salariu. La aceste ifn-uri, poti aplica la oferta intalnita online, prin completarea formularului inscris pe site-urile institutiilor sau pe site-urile partenere.
VivaCredit este un institut financiar ce acorda bani cu imprumut online cu sume mici. Oferta pusa la dispozitie de acest ifn este " finantarea pana la salariu". 
  • Imprumutul de la vivacredit poti sa-l accesezi daca muncesti si esti sigur ca poti inapoia suma de bani imprumutata in maxim 35 zile de la data solicitarii. 
  • Suma de bani pe care o poti primi este de minim 100 lei si maxim 1000 lei.
  • Se acorda imprumuturi si celor ce sunt inregistrati in biroul de credit ca restantieri, atentie, daca esti rau-platnic nu vei putea aplica, sa nu se confunde intre ele.
  • Varsta minima in care poti aplica la un imprumut doar cu buletinul este de minim 21 ani.

Vezi toate detaliile


Provident este o institutiie ce acorda bani cu imprumutul de minim 500 lei si maxim 10000 lei pe o perioada de maxim 18 luni in rate egale. Avantajul cel mai important la acest instut, inapoiezi suma in mai putin de 45 zile si platesti dobanda doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.
  • Varsta minima la care poti aplica este de minim 18 ani 
  • Poti opta pentru finantarea la domiciliu, fara sa fi nevoit sa te deplasezi de acasa.
  • Actele necesare sunt doar doua, actul de identitate si fluturas de salariu care atesta ca sunteti angajat.
  • Poti aplica online simplu si rapid

Vezi detaliile complete


Comentarii