Am nevoie de un Imprumuturi cu buletinul rapide

Din  Cluj Napoca ne scrie:
Cum pot accesa un imprumut doar cu actul de identitate? Spuneti-mi daca se mai poate accesa aceste imprumuturi doar cu buletinul. Precizez ca muncesc cu contract de munca. Imi trebuie o suma de bani nu prea mare, de maxim 3000 lei, pe care sa-i restitui in maxim 30 - 45 zile ore.
Se pare ca din luna in luna, tot mai multe institutii financiare nebancare se deschid pentru a satisface clienti ce doresc imprumuturi rapide. Aceste finantari se adreseaza persoanelor ce sunt in gaura cu bugetul sau pentru rezolvarea problemelor care nu poate fi amanate.

Ce institutii acorda aceste Finantarii?


Astazi va detaliez pe scurta 2 institutii nebancare ce acorda bani cu imprumutul online doar cu buletinul si fluturas de salariu in cele mai urgente conditii de pe piata nebancara.
VivaCredit acorda imprumuturi rapide doar cu doua acte prin oferta de finantare pana la salariu. Ce inseamna aceasta oferta? - De ex. daca vre o finantare de minim 100 lei si maxim 1000 lei pe care esti obligat sa-i restitui in maxim 30 zile, poti aplica cu incredere deplina la acest ifn. 

Varsta pe care trebuie sa o ai este de minim 21 ani 

Detalii Suplimentare


Provident este un institut care acorda 2 categorii de imprumuturi urgente.
  • Finantare de minim 500 lei si maxim 5000 lei la domiciliu pentru maxim 15 luni
  • Finantare de 6000 -10000 lei  pentru maxim 18 luni
Un avantaj important este ca poti inapoia bani imprumutati in maxim 45 zile fara sa platesti dobanda, mai exact, platesti dobanda doar pe zilele in care te-ai folosit de bani.
Varsta minima pe care trebuie sa o ai in momentul creditarii este de 18 ani. Nu se cere garantii sau girantii pentru sumele de bani oferite. Acum nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa pentru plata ratelor, un agent bancar este trimis la tine casasa pentru incasarea ratelor. 

Nu uita, daca optezi sa accesezi imprumutul prin banca, dobanda este cu mult mai mica decat atunci cand se colecteaza ratele de la domiciliu.

Vezi detaliile complete


Comentarii